طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی


در حال بارگذاری
۶ آبان ۱۳۹۶
WORD
1 مگابایت
65 صفحه
43 بازدید
۱۵۰۰ تومان
خرید
طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

 

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی.. ۱

ـ مقدمه. ۱

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی: ۲

ـ فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی: ۳

ـ میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی: ۴

آرد دو صفر و ۳ صفر. ۴

ـ پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران: ۵

ردیف… ۵

ـ نمودار‌پراکندگی‌واحدهای ماکارونی در چند استان‌کشور: ۶

ـ تعریف چند نوع مختلف ماکارونی: ۷

«بخش دوم» ۹

ـ هدف و نکات مهم طرح: ۹

ـ نوع محصول: ۱۰

ـ ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه: ۱۰

ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه: ۱۰

ـ روش کار و نحوه فرآیند: ۱۱

ـ کنترل کیفیت: ۱۲

ـ ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید) : ۱۳

ـ چگونگی‌استقرار‌ماشین‌آلات‌و‌فضای‌مورد‌نیاز‌در سالن تولید: ۱۳

ـ زمین و ساختمانهای کارخانه: ۱۶

الف ـ زمین.. ۱۶

ب ـ ساختمانهای کارخانه: ۱۶

ـ تأمین برق: ۱۹

ـ سوخت: ۲۰

ـ آب : ۲۱

ـ فاضلاب: ۲۲

ـ تهویه و اطفاء حریق: ۲۳

الف ـ تهویه: ۲۳

ب ـ اعلام و اطفاء حریق: ۲۳

ـ لوازم و تجهیزات اداری: ۲۳

ـ لوازم حمل و نقل و جابجایی: ۲۴

ـ وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه: ۲۴

«بخش سوم» ۲۶

الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه: ۲۶

۱ـ هزینه زمین: ۲۶

۲ـ هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی : ۲۶

۳ـ هزینه های ساختمان کارخانه: ۲۷

ـ هزینه ماشین آلات و تجهیزات: ۲۸

ـ هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی: ۲۹

ـ هزینه قبل از بهره برداری: ۲۹

« بخش چهارم » ۳۲

هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش) ۳۲

ـ هزینه های خرید مواد اولیه: ۳۲

ـ هزینه پرسنلی و کارگری: ۳۲

ـ هزینه های تأمین بـرق: ۳۴

ـ هزینه تأمین آب: ۳۵

ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق: ۳۵

ـ هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی: ۳۶

ـ هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی: ۳۶

ـ هزینه بیمه کارخانه: ۳۶

ـ محاسبه هزینه در گردش کارخانه: ۳۷

ـ کل سرمایه گذاری طرح: ۳۷

ـ نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی: ۳۸

کارمزد: ۳۸

طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

ـ هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری: ۳۸

الف ـ هزینه استهلاک: ۳۹

ب ـ محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح: ۳۹

ـ محاسبه کل هزینه تولید: ۴۰

الف ـ هزینه‌های ثابت تولید: ۴۰

ب ـ هزینه های متغیر تولید: ۴۱

ـ قیمت تمام شده محصول: ۴۱

ـ درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: ۴۲

ـ بررسی نقطه سر به سر: ۴۳

«بخش ششم » ۴۵

روش فر‌آوردن (تولید): ۴۵

شرایط ماکارونی فرآورده شده: ۴۶

بسته بندی و نشانه گذاری: ۴۶

بسته بندی: ۴۶

نشانه گذاری: ۴۷

ماکارونیهای غیر قابل مصرف: ۴۷

«بخش هفتم » ۴۹

طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

پاره‌ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی: ۴۹

مشخصات متقاضیان: ۵۱

۱ـ مشخصات اشخاص حقیقی: ۵۱

ـ آدرس کامل پستی و شماره تلفن: ۵۲

۲ـ مشخصات اشخاص حقوقی: ۵۲

نام و نوع شرکت: ۵۲

تعداد شرکاء: ۵۲

اطلاعات مربوط به بازار محصول: ۵۴

اطلاعات مربوط به دانش فنـی.. ۵۷

  • لطفا امتیاز خود را به این مطلب با تعداد ستاره مشخص کنید
۳.۰
درحال ارسال
امتیاز کاربر ۰ (۰ رای)
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.